Service og Vertskapskurs

2logo[2]

Hvordan tjene mer på tilreisende og hverandre

Tirsdag 27.juni arrangeres det service og vertskapskurs i Nord-Troms!
Kurset på Storslett og Lyngseidet har stor fokus på hvordan turister og andre tilreisende kan skape økt omsetning, vekst og en positiv utvikling i lokalt næringsliv der reiselivsnæringen, andre næringsdrivende og lokalbefolkningen spiller på lag. - Bli en god lagspiller du også!

Velg om du vil gjennomføre kurset på dagtid eller på kveldstid, enten:
27.juni kl. 11:00 – 14:00 på Halti i Nordreisa
(med omvisning på museets utstilling «Møter» før eller etter kurset)

eller

27.juni kl. 18:00 – 21:00 på Aurora Spirit på Lyngseidet
(med guidet omvisning, smaksprøver og tapas)

 

Kjell ove hveding
Kjell Ove Hveding

La deg inspirere av Kjell Ove Hveding, den utradisjonelle verten på Sommarøy Arctic Hotel. Kjell Ove er en mye benyttet konferansier og litt annerledes foredragsholder, som gjerne bidrar med sine meninger, sang og humor. Han har jobbet med bygdeutvikling, næringsutvikling og arrangementsutvikling i mer enn 30 år, i tillegg til reiselivsutvikling lokalt, regionalt og litt internasjonalt. Kjell Ove er dessuten mentor for unge gründere i Troms. Hans hjertebarn i sitt arbeid er vertskapsbygging, motivasjon, og medarbeiderskap. Ikke minst vil han her legge vekt på hvordan næringslivet lokalt kan opptre for å tjene mer penger på tilreisende og hverandre gjennom samarbeid, tillit og framsnakking. Han lever etter sitt eget motto: «Alt går, enten går det bra eller så går det over... 

Praktisk informasjon

Deltakeravgiften på Halti er kr. 575,- som inkluderer omvisningen på museets utstilling.
Deltakeravgiften på Aurora Spirits er kr. 725,- som inkluderer guidet omvisning og smaksprøver fra kl. 17:30, samt et tapas-måltid etter kurset.

Åpent for påmelding!
Påmeldingen er bindene og det er et begrenset antall deltagere. Kurset gjennomføres under forutsetning av et minimum antall deltagere.

fans of good service

Kjell Ove Hveding ble i fjor sommer kåret til sommerens service-helt i Tromsø-regionen, som del av den landsomfattende kampanje «Fans of Good Service».
kjell pris.png

Begrunnelsen for kåringen var denne:

«Kjell Ove har levert utmerket service i mange år rundt om i regionen. De siste årene har han vært «yttersias» gode vertskap på Sommarøya.
Han er kjent som en person som alltid gir av seg selv – deler raust sin lokalkunnskap og gode historier med sine gjester. Det er dette som gir gode reiseminner.
Det er dette som bidrar til at gjestene trives så godt og ønsker å komme tilbake! Gjennom sin lune humor i både dikt og sang når han ut til alle typer mennesker».  «Kjell Ove
er en svært verdig representant for servicenæringen i regionen og vi er stolt over å ha han med oss på laget i Visit Tromsøregionen», sa Daglig leder i Visit Tromsøregionen Chris Hudson i forbindelse med overrekkelsen.

Formålet med kampanjen «Fans of Good Service» er todelt. På den ene siden er det et ønske å styrke servicetilbydernes bevissthet om hvor viktig det er å betrakte selve servicen som en vesentlig del av selve produktet. Dernest er det et ønske å løfte og vise frem de mange serviceheltene vi har i det norske næringslivet. Vi har blitt bedre på service mange steder, men også mange kan bli bedre. Det å løfte frem de gode, som gjøres gjennom Fans of Good Service, gjør at andre får lyst til å bli bedre. Det vil skape den gode sirkelen i handels- og servicenæringen. Det samme målet har vi med dette kurset, som nå arrangeres både på Storslett og på Lyngseidet.

 

Arrangører
3logo.png

Støttespiller

logo NTRM.png

[FORM HAS BEEN REMOVED]

SAMARBEIDSPARTNERE