BILDER FRA INSPIRASJONSDAGEN OM DESIGN OG INNPAKNING

IMG_0013%20(800x600)
Den 21.mars ble inspirasjonsdagen om design og innpakning gjennomført og her følger noen bilder fra dagens begivenheter. 

Inspirasjonsdagen ble innledet ved at Lisbeth holm fra Nord-Troms Studiesenter ønsket deltakere og forelesere velkommen til desingkurs/inspirasjonsdag. 
 
Første innleder var Jane Johansen fra BIOS, som fortalte deltakerne om forandringene BiOS har gjennomgått, og designprosessene bak. 
 
Etter Jane var det Vildenvang Gårdsysteri, v/ Ruth Uhlving som var neste foreleser. Ruth fortalte om designet hun hadde på produktene sine, og prosessen bak å skape et nytt design til et nytt produkt. 
 
Da Ruths presentasjon var ferdig var det matpause, og deltakere og forelesere fikk servert Ciabatta med lavvorøkt reinsdyr til lunsj. 
 
Etter Lunsj var første foreleser Rita Rognmo fra Innovasjon Norge, som holdt et foredrag om hvordan en bedrift kunne søke om støtte for utforming av et produktdesign, hvordan Innovasjon Norge kunne bidra til at en bedrift kunne ta i bruk strategisk design i forretningsutviklingen, og hvilke utfordringer som venter en bedrift som skal sette nye produkter eller opplevelser ut i et marked. 
 
Og siste foreleser ut var Bjørn Viggo Ottem, fra Tank Design Tromsø. Bjørn Viggo fortalte deltakerne om hvordan prosessen fra første kontakt med en bedrift, til ferdig produktinnpaking foregikk, og viste eksempler på mye som Tank Design har fått gjennomført, fra sammarbeid med lokale produsenter som Vildenvang, til store kjente merkevarer. 
Vi fikk også forklart hvorfor design spiller en så stor rolle som den gjør på markedet. 
 
Etter alle forelesningene hadde deltakerne muligheten til å delta i dialog med foreleserne, og stille spørsmål om det var noe de lurte på.
 
 
NB: Klikk på bildene under for større versjon. 

SAMARBEIDSPARTNERE