BILDER OG TEKST FRA TAUSHETSPLIKTSEMINAR DEL 2 AV 2

IMG_0070%20kopi

 Tirsdag den 18. juni 2013 ble det i Kulturhuset i Olderdalen gjennomført et dagsseminar om taushetsplikt med fokus på hvordan best ivareta barns behov. Her følger flere bilder og beskrivelse av seminaret. 


Neste innlegg var om samarbeid og taushetsplikt v/ lege Knut Ivar Berglund.
 
Elisabeth Holthe og hans Christian Askheimer v/ Konfliktrådet Tromsø hadde det påfølgende innlegget. Innlegget het "Hvordan samarbeide til barnets/ungdommens beste gjennom forpliktende tverretatlig samarbeid på ulike forvaltningsnivå?"  Og Holthe og Askheimer fortalte seminardeltakerne om hvordan konfliktrådet hjalp til i saker der barn og ungdom var involvert i for eksempel kriminalitet, enten som offer eller som utøver, og hvordan man kunne samarbeide mellom etater og forvaltningsnivå og fortsatt forholde seg til taushetsplikten på en riktig måte.

Det siste ordinære innlegget ble holdt av rektor v/ Eidebakken skole, Astrid Ma Strøm, hvor hun fortalte om sine erfaringer med skolen og taushetsplikt, og blant annet skolens samarbeid med politiet og helsevesen. 

Siste punkt på programmet var en liten pause med ferske vafler før det ble plenumsdebatt, hvor deltakerne kunne stille spørsmål eller diskutere emner som var tatt opp i løpet av seminaret. 

SAMARBEIDSPARTNERE