TETATERSTUDENTER FRA NORD-TROMS LAGER FORESTILLING

2013%20Dramastudenter
Gjennom 5 døgn skrives, rigges, pugges og øves inn en foretelling som skal glede publikum og samtidig bidra til regional teaterkompetanse.
 

Mandag 4. desember inviterer studentene banehager og skoleelever til forestillingen "Fyrstikk-Kari og Vrang". Studentene tar Drama og Produksjon for sal og scene på det desentale studiet Nord-Troms Studiesenter og Høgskolen i Finnmark har her i Nord-Troms.
 
Stykket handler om Fyrstikk-Kari som elsker fyrstikkene sine og Veronika Vrang som forsøker å ødelegge for henne. Fyrstikk-Kari må samle alle gode hjelpere for å løse flokene.
 
Nordreisa kulturskole og ungdomshuset POINT stiller med lokaler og utstyr. Takk til dem!
 
Lærer på studiet er skuespiller og forfatter Anders A. Johansen. Johansen trollbandt skoleelever landet over med forestillingen "Fantasy". Johansen fikk Elevprisen under Gullsekken-prisutdelingen 2012 for denne forestillingen. Gullsekken er en årlig prisutdeling knyttet til Den kulturelle skolesekken (DKS), en nasjonal satsing som skal bidra til at alle elever i norske skoler får møte profesjonell kunst og kultur av alle slag.
 
Johansen er også forfatter, og har skrevet flere bøker som er utgitt på Gyldedal forlag. Barneboka "Den siste Drage" er en av dem.
 
 

SAMARBEIDSPARTNERE