VEL GJENNOMFØRT KURS I BÆREKRAFT

IMG_0043%20copy
Tirsdag 16. og onsdag 17.apil ble det gjennomført et vellykket kurs i "Bli en bærekraftig bedrift".

Her følger noen bilder og en kort oppsummering av kursdagene. 


Grunnet tåke sørpå ble flyet til kursets forelesere Pål Medhus og Trond Persen utsatt et par ganger, og vi endte opp med å måtte forskyve oppstart og program for dagen.

Vi hadde planlagt oppstart kl. 11.30, men vi var ikke i gang før sent ettermiddag. Men kursdeltakerne startet med en bedre lunsj mens vi ventet på forelesere, og var ved godt humør da foreleserne våre endelig kom fram. 

 

Pål og Trond gav seg straks i gang med forelesningen, og holdt det gående med intensiv forelesning, fram til middag som ble servert klokken 20.00. Noen av temaene som ble gått igjennom på første kursdag var selvfølgelig bærekraftbegrepet og bærekraftprinsippene, men vi hadde også en liten innføring om opplevelsesøkonomi. 

 

Under kursets andre dag var vi i rute fra morgenen av, og hadde forelesning fra klokken 09.00 frem til en velfortjent kaffepause klokken 11.00. Etter kaffepausen fortsatte vi med oppgaver og gruppesamtaler, og et av de siste temaene vi gikk igjennom var noen av de mange sertifiseringsordningene som norsk og internasjonalt reiseliv kunne benytte seg av. 

Mot avslutningen ba foreleserne om tilbakemelding på kurset, og alle deltakerne var kjempefornøyd med kurset!

Noe vi selvfølgelig er enige i, og synes er kjempeflott.

her har vi også linket til Høve Støtts blogg, så kan alle lese deres synspunkter på kurset  i Nordreisa.  http://hovestott.wordpress.com/2013/04/19/nordreisa-e-the-real-thing/ 

Under følger noen bilder tatt under forelesning, og en lenke til Framtid i Nords avisartikkel. 

Husk å klikke på bildene for større versjoner. 

 

FiN artikkel: Fra idé til produkt, FiN 18.04.2013

SAMARBEIDSPARTNERE