BED-2042 PROSJEKTSTYRING - avsluttet 2019

UiT stor ramme
 
 
Viktig info om BED-emner:
Noen studieemner kan tas på egenhånd, uten å melde seg opp til et helt studie, og disse emnene kan senere flettes inn i de studieretningene der de inngår, for eksempel en bachelor eller et årsstudium.
BED-2042NETT prosjektstyring kan senere flettes inn i "Ledelse, nettbasert – årsstudium" og "Prosjektledelse"
 
Innhold:
Innholdet retter seg mot personer som arbeider, eller ønsker å arbeide, i offentlig eller privat virksomhet hvor prosjektarbeid er relevant som arbeidsform. Det egner seg også som videreutdanning for personer med annen høyere utdanning. Det vil være en fordel med noe erfaring fra praktisk prosjektarbeid.
 

Det planlegges fire lunsj-lunsj samlinger med temaer som   

  • Prosjekt som arbeidsform
  • Førprosjektfasen
  • Finansiering/søknadsskriving og planlegging
  • Organisering, risiko og økonomi
 
NB! Noen tema/dager vil kunne bli tilbudt som rene Web-TV-tilbud uten noe fysisk frammøte i klasserom. Da må man i tillegg besvare en oppgave som forutsettes godkjent for å kunne gå videre i kurset.
 
Etter bestått emne skal studenten ha følgende læringsresultat:
 
Kunnskaper og forståelse:
• Studenten har fått kunnskap om de utfordringer bruken av prosjekt har i en større sammenheng. Man er presentert for ulike tema relatert til prosjekt som en prosess som går fra et prosjekt fødes via planlegging og gjennomføring til det avsluttes, evalueres og resultatene eventuelt tas i bruk.
 
Ferdigheter:
• Studenten skal etter fullført emne ha nødvendige ferdigheter til å kunne være en god prosjektleder, prosjektmedarbeider eller prosjekteier, herunder også kunne gjøre vurderinger av i hvilken grad prosjektformen egner seg å bruke i de aktuelle oppgaver.
 
Kompetanse:
• Deltakerne skal ha fått en kritisk, men positiv holdning til prosjekt som arbeidsform og bruken av prosjekter i samfunnet.
 
Egen Nord-Troms gruppe via Nord-Troms Studiesenter
Nord-Troms Studiesenter tilbyr veiledningsmøter og felles kollokviegrupper for å styrke læringen for studenter fra Nord-Troms.
En nettbasert veiledningsdag per 10 stp.
Muligheter for å samles for å følge samlingene online i studiebibliotekene tilknyttet Nord-Troms Studiesenter.
Vi vil også søke om å få avviklet lokal eksamen for alle fag.
 
 
Fagansvarlig

Fagplan
Studiepoeng
10

Studiested
Nettbasert

Oppstart
Høst 2019

Søknadsfrist
1.juni 2019

Søknad sendes til
Studiekode
BED-2042NETT

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE