BLI EN BÆREKRAFTIG BEDRIFT

 
 
Hvilken type kurs er dette:
Kurs i bærekraft skal sette bedrifter og destinasjoner i stand til å utvikle sine produkter til å bli mer bærekraftige og samtidig styrke gjestenes opplevelser. Innovasjon Norge har definert at det er de 10 prinsippene for Bærekraft, og vi mener disse danner grunnlaget for hele den praktiske delen av kurset. Kurset vektlegger alle de 10 prinsippene gjennom interaksjon i grupper og i plenumsaktiviteter, der vi belyser de ulike begrepene og definisjonene. Opplevelsesøkonomi er lagt til grunn for utviklingsarbeidet i kurset. Med andre ord: Bærekraft møter Opplevelsesøkonomi i praksis. Som et gjennomgående tema vil vi belyse hvordan utvikling av destinasjoner og produkter med utgangspunkt i opplevelsesøkonomi kan kobles mot bærekraft. De ti prinsippene for bærekraftig reiseliv må inngå i den helhetlige strategiske utviklingen for bedre kvalitet og lønnsomhet og ikke som et tillegg til den daglige drift.
 
 
Kartlegging
Samhandling, dynamikk og tilpasning til de ulike deltagerne er stikkord når det gjelder kartlegging. Vårt mål er tilpasning helt ned på individuelt nivå. Det vil i forkant av kurset gjøres en undersøkelse, for å finne litt ut om holdning, erfaringer, ståsted og forventninger hos deltakerne.
 
Funnene/resultatene fra undersøkelsen, i tillegg til god administrativ oversikt over den enkelte deltagers kontaktdetaljer og utvalg, vil bli brukt som grunnlag for kursholdere.
 
Det er helt avgjørende for kurset at samtlige deltagere besvarer denne kartleggingen.
 
Les produktark her
 
 
 
 
 
Fagansvarlig
 
Pål Knutsson Medhus, kreativ leder i aktivitets- og opplevelsesselskapet Høve Støtt AS på Geilo. Han er utdannet ekspert hos LEO, og ble kåret til LEOs ”Expert of the Year” både i 2008 og 2009. Han var også den føste som ble utdannet i Norge,  hos Pine og Gilmore.

Studiested
Nord-Troms, kommune ikke avklart

Oppstart
1. februar 2012

Søknadsfrist
Første søknadsfrist 19.september. Etter dette vil det bli tatt inn deltakere hvis det er ledig plass

Søknad sendes til
Nord-Troms Studiesenter
post@ntss.no eller tlf 970 39 938 / 77770587

Søknadsskjema
Ikke søknadsskjema

Pris
1000 kroner egenandel

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE