BLI GOD PÅ NETT

h35
 
 

Det er lett å komme seg på nett, men det er opp til deg selv hvor godt synlig du er i jungelen av konkurrenter. Nettets natur gjør imidlertid at små bedrifter kan lykkes like godt som bedrifter med enorme annonsebudsjetter. Det eneste du trenger er tid og kunnskap om hvordan du kan utnytte mulighetene og unngå fallgruvene.

Bruk av sosiale medier i markedsføringssammenheng diskute­res som aldri før, og meninger og undersøkelser spriker i flere retninger. Men én ting er sikkert – norsk reiseliv har mye å lære. I dag bruker vi mer tid på sosiale medier enn på e-post. Dette får følger for hvordan vi markedsfører oss på nett, og det er ikke lenger bare vår egen nettside vi må passe på i vår online tilste­deværelse. For det snakkes om ditt produkt på nett uavhengig av om du er der selv eller ikke. Bedrifter som deltar på kurset får innsikt i de viktigste suksessfaktorene for å lykkes med markeds­føring på Internett.

 

Dette kurset har som mål å gi deltakerne de praktiske kunnska­pene som trengs for å presentere riktig innhold, bli funnet av potensielle kunder og skape effektiv dialog med dem. Kurset har en praktisk vinkling med utstrakt bruk av konkrete eksempler, gjerne hentet fra deltakernes egne bedrifter.

 
Se kursplan her
 
Fagansvarlig
eSenteret   består av et nettverk av individuelle rådgivere og prosjektledere som driver med rådgivning, holder kurs og jobber i prosjekter.
 
Hallstein Søvik er eSenterets leder. Han har lang erfaring som rådgiver, kursholder og prosjektleder fra ulike prosjekter knyttet til elektronisk forretningsdrift lokalt, regionalt og internasjonalt.

Studiested
ASVO, Nordreisa

Oppstart
18. oktober 2011

Søknadsfrist
 19. september 2011

Søknad sendes til
Nord-Troms Studiesenter
epost:

eller tlf 970 39938/77 77 05 87


Studiekode
Kurs arrangert av Innovasjon Norge

Pris
Egenandel kr. 1000,-

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE