DESIGN

 
 

21. mars 2013 inviterer  Nord -Troms Studisenter i samarbeid med Nordreisa kommune  til en inspirasjonsdag  om design og innpakning.

Hvordan du presenterer ditt produkt eller ditt firma har stor betdning for kundens opplevelse og valg! Det fins  mange historier om hvordan arkitektur og  interiør, presentasjon av firmaet og innpakninger av produkter har vært med på å gi bedrifter  stor salgsøkning.

Bjørn Viggo Ottem, Tank Design, Tromsø 
Tank Design Tromsø AS er et av de ledende designbyråene i Nord-Norge med høy kompetanse innen grafisk og visuell kommunikasjonsdesign. De har blant annet designet innpakningen for Nord-Troms bedriften «Vildenvang Gårdsysteri».

Innovasjon Norge Troms
Innovasjon Norge hjelper bedrifter til å avdekke designbehov og kan bidra med delfinansiering av en designprosess. De vil fortelle om mulighetene.

Ruth Uhlving, Vildenvang  Gårdsysteri
Det lokale eksemplet. Vant prisen «Arktisk verdiskaping 2012
.Juryen uttalte bl.a.:
Et eksklusivt helhetlig produkt. En fantastisk gjennomført emballasje, med en «facing» som vil kunne stå tydelig fram i butikkhyllene. Formidler historien og drømmen til bedriften på en bra måte- Klangen er kvalitet, geit og Nord-Norge.

Viktig: Husk å melde fra til oss om at du søker på dette studiet. Klikk her!
 
Fagansvarlig
 
 

Studiepoeng
Ingen

Studiested
Storslett

Oppstart
21.mars 2013

Søknadsfrist
Påmelding innen 16.mars 2013

Søknad sendes til
Nord-Troms Studiesenter; post@ntss.no eller på melding på denne side.

Pris
 500 kr 

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE