Kurs i HACCP - sikker mat

Onsdag og torsdag 13.-14.april 2016 inviterer Nord-Troms Studiesenter i samarbeid med Bioforsk til et praktisk kurs i HACCP.

KURS I HACCP - SIKKER MAT

Hva er HACCP?
HACCP er et internkontrollprogram som skal hjelpe deg med å sikre at maten du produserer og serverer er helsemessig trygg. For alle som håndterer mat profesjonelt er det avgjørende at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt.
 
kurset er praktisk lagt opp, og du jobber med din egen dokumentasjon underveis.
 
Beskrivelse av kurset:
Vi har en praktisk tilnærming til arbeidshverdagen, og underveis i kurset jobber du med din egen dokumentasjon. Nytteverdi og forenkling står i fokus, og teori, eksempler og maler presenteres fortløpende. Kurset går over to dager. Du får tilgang til rådgivning og evaluering fra Sikker MAT etter kurset. Slik utvikles kunnskapen om systemarbeid generelt og HACCP spesielt. Ikke minst gjelder dette evnen til å anvende kunnskapen i praksis. Du sitter igjen med en helhetlig kompetanse innen HACCP, skreddersydd for egen produksjon.
 
Målgruppe
Matprodusenter og serveringssteder.
 
Tidspunkt
Dag 1: oppstart klokken 12.00 - avslutning 18.00
Dag 2: oppstart 08.30 - avslutning 13.30

Fagansvarlig
Sikker MAT v/ kathrine Rødsjø
Kathrine Rødsjø i Sikker MAT har høy kompetanse innen næringsmiddelteknologi. Sikker MAT har bred erfaring innen systematisk kvalitetssikring, og har i mange år jobbet med utvikling av rutiner for å sikre trygg mat.

Studiested
Kurslokale vil være Bios Café på Storslett.
Sentrum 5, 9151 Storslett.

Oppstart
13.april 2016 

Søknadsfrist
4.april 2016

Søknadsskjema
Klikk her for påmelding
Eller ring 77 58 82 78 for mer info. 

Pris
2000,- per deltaker. 
Prisen inkl. kursmateriell, kaffe og lunsj begge dager, samt kursbevis. 
Bindende påmelding. 

SAMARBEIDSPARTNERE