KURS I VOLD & KONFLIKTHANDTERING

 
 
Til alle som arbeider i nær kontakt med mennesker, Nord Troms Studiesenter tilbyr kurs i vold og konflikthandtering.
På bakgrunn av forespørsel fra noen kommuner, arragerer vi kurs i Vold og konflikthandtering. Tilbudet kan benyttes av alle kommuner / andre etater, fordi vi regner med det er flere som kan ha bruk for kompetanse på dette feltet.
 
Målgruppe
Ansatte som arbeider i nær kontakt med mennesker. På kommunale servicekontor, i hjemmetjenesten, barnevern, barnehage, skole, sfo, psykiatri.
De ansatte utsettes for vold i ulike former og med forskjellige kraft. Vold kan være verbal og/eller fysisk.
Vi har ulik toleranse for hva som oppleves som vold og det er den som er mottaker av budskapet som bestemmer hvordan budskapet blir mottatt.
 
Mål
- Den ansatte, kjenner seg tryggere i møte med voldelige personer når den ansatte har kunnskap om vold.
- Den ansatte som har erfaring med og metoder for å dempe aggresjon i møte med andre vil oppleve stor grad av trygghet i møte med aggresive personer.
- En ansatt som kjenner seg trygg og har kunnskap om vold og traumer kan bidra ved debrifing av kollegaer som blir utsatt for vold.
 
"Vold er enhver handling rettet mot en annen person som gjennom at denne handlingen skader, smerter eller krenker, får denne personen til å gjøre noe mot sin vilje, eller slutter å gjøre noe den vil" Per Isdal, Altenativ til vold ATV
 
 
 
Fagansvarlig
Tromsø
Gestaltsenter

Studiepoeng
Gjennomført

Studiested
Reisafjord Hotel
Sørkjosen

Oppstart
25 februar 2010

Søknadsfrist
11 februar 2010

Søknad sendes til
Send e-post til
Gabriela Sirbu,

Pris
1400 kroner

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE