MARKEDSFØRING - avsluttet 2010

h17
 
 
Innhold
Kurset gir en generell innføring i analyse, planlegging, gjennomføring og evaluering av markedsføringstiltak. Den første delen tar for seg sentrale begreper og modeller knyttet til markedsføringsledelse. Den delen omhandler markedsforståelse, og dekker temaer som forbrukstrender, kjøpsatferd, konkurrentanalyser, segmentering og kundetilfredshet. Den siste delen gir en innføring i planlegging og gjennomføring av markedstiltak. Søkelyset rettes mot produktutvikling, prissetting, distribusjon og markedskommunikasjon.
 
Læringsutbytte
Målet med kurset er å gi studentene en grunnleggende innføring i faget strategisk markedsføringsledelse.
 
Undervisnings- og eksamensspråk: Norsk
 
Undervisningsform
Høsten 2010 blir kurset gitt som et rent nettbasert emne. Påmelding på undervisningsoppleggene skjer gjennom studentweb. Studentene har tilgang til videoforelesninger. Veiledning av nettstudenter vil bli gitt som nettmøter etter nærmere avtale. Til nettmøtene kan konferansesystemet Elluminate eller liknende brukes. En del av undervisningen består av gruppediskusjoner (Diskusjonsforum på nett), der det forventes at studentene deltar aktivt.
 
Vurderingsordning
4 timers individuell skriftlig eksamen (60 %) og gruppebasert semesteroppgave (40 %). Nettbaserte studenter trenger ikke å presentere semesteroppgaven muntlig. Bokstavkarakterer A-E, der F er stryk. Både skriftlig eksamen og gruppebasert semesteroppgave må være bestått for å få karakter i faget.
 
 
Fagansvarlig

Fagplan
Studiepoeng
10 studiepoeng

Studiested
Nord Troms - nettbasert

Oppstart
Høst 2010

Søknadsfrist
1 juni

Søknad sendes til
Universitetet i Tromsø

Søknadsskjema
Studiekode
BED-1004

Pris
max 5000 kroner

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE