Økonomikurs for ikke-økonomer

DSC03174

Lær om bestemmelser i forhold til regnskapsplikt, kontoplan og praktisk kontering, hvordan jobbe effektivt med økonomi og regnskap, med mer!

Onsdag 14.desember og torsdag 15.desember inviterer Nord-Troms Studiesenter i samarbeid med Halti Næringshage til Økonomikurs for ikke-økonomer. 
​Begge dager kl. 18:00 – 20:30

På kurset gjennomgås følgende tema:

  • Aktuelle bestemmelser i forhold til regnskapsplikt – aksjeselskapslovgivningen
  • Gjennomgang av kontoplan og praktisk kontering
  • Hvordan jobbe mest mulig effektivt med virksomhetens økonomi og regnskap
  • Kort demonstrasjon av sky-basert regnskapssystem
  • Aktuelle selskapsformer – også sett i forhold til skatt
  • Merverdiavgift
  • Styreansvar og styrearbeid
     

Kursledere er autorisert regnskapsfører og daglig leder i OK BedriftsConsult AS Odd Kr. Kristiansen, samt tidligere ligningssjef i Nord-Troms og nå regnskapskonsulent Per Ingvald Johansen i OK BedriftsConsult AS. Firmaet baserer seg på regnskap og rådgivningstjenester, og har kunder over hele Norge, med hovedvekt på Nord-Troms og Tromsø. Firmaets ti ansatte har en grundig og bred erfaring på områdene regnskap, skatt og næringsdrift.

Kursdeltakerne inviteres til å påvirke kursets innhold i forkant. De som melder seg på kurset bes samtidig foreslå konkrete temaer / emner som ønskes behandlet. På den måten får vi et kurs som er tilpasset de kunnskapsbehov medlemmene har innenfor økonomi- og regnskapsområdet.

Hva vil du helst lære mer om?
(Forslag gis i registreringsskjemaet ved påmelding).

Deltakeravgiften er på kr. 1.500 inkludert bevertning og kursmateriell. Målbedrifter hos Halti Næringshage har mulighet til å oppnå rabatt på deltakeravgiften. Ta kontakt med Rune Steinsvik om dette på telefon 483 02 892.

Registrer påmelding her
Bindende påmelding. Begrenset antall plasser, og kurset forutsetter et vist antall påmeldte.

 

NTS-logo-2linje_RGB-JPG.jpg      OK bedriftsconsult.png      halti-logoPNG.png

SAMARBEIDSPARTNERE