OMDØMMEBYGGING - avsluttet 2009

 
 

Hvis du mener at regionens attraktivitet i mange tilfeller er avgjørende for at mennesker ønsker å fortsette å bo her, flytte hit, etablere virksomhet eller satse på en jobb her, så kan dette være studiet for deg.                                             Du vil få kunnskaper om begreper og virkemidler i omdømmebygging og stedsutvikling, som også kan overføres til omdømmebygging av egen bedrift, reiselivsmål etc.

Endelig - etter lang tids planlegging sammen med Universitetet i Tromsø og andre samarbeidspartnere, er studiet klart og finansiert. I november starter vi opp, og søknadsfristen er 1.oktober.

Hvis du mener at regionens attraktivitet i mange tilfeller er avgjørende for at mennesker ønsker å fortsette å bo der, flytte dit, etablere virksomhet eller satse på en jobb der, så kan dette være studiet for deg.
 
Du vil få kunnskaper om begreper og virkemidler i omdømmebygging og stedsutvikling, som også kan overføres til omdømmebygging av egen bedrift, reiselivsmål etc.
 
Emnet er utviklet i et samarbeid med Nord Troms regionen, og inngår som del av prosjektet "Omdømmebygging i Nord Troms".
 
Introduksjoonnsamling : 24. - 25. november 09 ( NB! Endret fra 3-dagers til 2 dagers samling)
 
Samling 2 Omdømmebygging : 17.-19.februar 2010
 
Samling 3 Stedsutvikling: Uke 15 (datoer ikke satt)
 
Eksamensoppgaver utleveres 10.mai 2010
 
Opptak
Ved opptak til emnet kreves generell studiekompetanse, eller realkompetanse. I tillegg kreves minimum et års relevans yrkepraksis. Med relevant yrkepraksis menes her arbeidserfaring som kan knyttes til emnets profil innen omdømmebygging og stedsutvikling.
 
Undervisning
Undervisningen er samlingsbasert med tre samlinger a 3 dager, inntil 50 timer undervisning.
På samlinger skal legges vekt på å integrere studentenes erfaringer gjennom diskusjoner og arbeid med lokale case. Mellom samlingene legges det opp til deltagelse i nettbaserte dialogkonferanser.
Emnet forutsetter også selvstudium.
 
Eksamen
Eksamen består av en skriftlig hjemmeeksamen over 3 uker der studenten utvikler en handlingsplan for omdømmebygging av et relevant sted, og der handligsplannen drøftes og begrunnes med bakgrunn i emnets teoretiske pensum. Hjemmeeksamen vurderes av to faglærere innen en bestemt tidsfrist, normalt 2-3 uker etter inlevering. En forutsetning  for å få levere hjemmeeksamen er at arbeidskravene er oppfylt.
Det er mulig for to studenter å skrive sammen.
 
Søknad: Vær obs på at det er et krav om jobberfaring - så send også med  dokumentasjon på det.
 
For mer informasjon kontakt Lisbeth Holm, e-post: post@ntss.no, eller tel. 77770587/97039938
 
 
 
Fagansvarlig
Universitetet i Tromsø

Fagplan
Studiepoeng
15 studiepoeng

Studiested
Nord-Troms

Oppstart

24.november 09


Søknadsfrist
20. oktober 09

Søknad sendes til
Nord Troms Studiesenter
Hovedveien 2, 9151 Storslett

Søknadsskjema
Studiekode
STV-6013

Pris
Studieavgift: 9700 kroner

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE