PROSJEKTLEDELSE - avsluttet 2011

 
 
 
Høgskolen i Finnmark har utviklet tre nettbaserte studier:
- Prosjektstyring (10 sp)
- Prosjektledelse (15 sp) 
- Prosjektledelse (30 sp).
 
Nord Troms Studiesenter tilbyr disse i samarbeid med Høgskolen, og vil ha samlinger lokalt i Nord- Troms der vi overfører forelesningene fra Høgskolen. I tillegg vil det bli lokale veiledningssamlinger med fagpersoner fra Høgskolen.
 
Startsamling legges til Alta.
 
PROSJEKTSTYRING (10 sp)
Studiet har 3 samlinger og skal dyktiggjøre deltakerne i å styre prosesser i privat og offentlig virksomhet og gi økte kunnskaper i bruk av prosjekt som arbeidsform til å løse oppgaver av kortvarig og mer ukjent karakter.
 
PROSJEKTLEDELSE (15sp)
De første 3 samlingene er de samme som på prosjektstyring og avvikles samtidig. Det er derfor mulig å starte på Prosjektstyring og så gå over på Prosjektledelse hvis du underveis finner ut at du vil ha litt dypere forståelse av det å lede prosjekter. Da tar du de to siste samlingene av totalt 5. Studiet har totalt 5 samlinger og skal dyktiggjøre deltakerne i å lede prosjekter i privat og offentlig virksomhet, og det er et mål at deltakerne sal lære å arbeid med prosjekter ved hjelp av moderne teknologi.
 
 
PROSJEKTLEDELSE (30sp)
Prosjektledelse som gir 30 studiepoeng bygger på samme teori som prosjektledelse - 15 sp. Studiet innebærer en egen prosjektoppgave i løpet av studietiden basert på et reelt prosjekt. Det er 4 arbeidskrav i løpet av studieperioden, og vil dermed gi en grundigere og dypere arbeid med teorien. LES MER
  
Videre studier

Studiet kan innpasses som en del av 3-årig Bachelor i økonomi og administrasjon, eller økonomi og ledelse ved Høgskolen i Finnmark. Studiet kan også søkes innpasset ved andre høgskoler og universiteter i inn- og utland som del i en gradsoppbygging til Bachelor. sammen med en annen høyere utdanning og/eller relevant erfaringsbakgrunn vil studiet gi gode kvalifikasjoner for stillinger som konsulenter, rådgivere og/eller prosjektledere i offentlig og privat  virksomhet.

 
Det vil bli en studieavgift til Nord-Troms Studiesenter for merkostnader til desentralisering
 
Når du søker, husk å skriv inn under merknadsfeltet;
- hvor mange studiepoeng du vil ta og
- du vil knytte deg til Nord- Troms Studiesenters desentraliserte modell
 
 
Fagansvarlig

Studiepoeng
10 sp - 15 sp - 30 sp

Studiested
Nord- Troms

Oppstart
Høst 2011

Søknadsfrist
15 April

Søknad sendes til
 
     

SAMARBEIDSPARTNERE