SKAP EN LØNNSOM OPPLEVELSE

utepaelva
 
 
Opplevelsesproduksjon er et nytt og spennende fagområde i reiselivet. Flere aktører har erfart hvordan systematisk arbeid kan bidra til økt betalingsvilje, sesongforlengelse og/eller nye målgrupper. Bedriftene som deltar på LEO-kurs får innsikt i en ny og inspirerende måte å jobbe med dette temaet på.
 
 
Deltakerne får presentert verktøy som kan brukes til å utvikle meningsfulle opplevelser som begeistrer gjesten – og gir økt lønnsomhet for verten. Kursene har en praktisk tilnærming som også gir konkrete eksempler på hvordan du som aktør kan benytte fysiske omgivelser eller samhandling som virkemidler i utviklingen av en opplevelse.
           
Sentrale tema er: 
  • En grunnleggende innføring i opplevelsesøkonomien
  • Hvilke drivkrefter påvirker etterspørselen etter opplevelser?
  • Opplevelsespyramiden - et verktøy for å se sammenhengene i opplevelsesproduksjon
  • Opplevelsesgrinda - et praktisk arbeidsverktøy med 24 spørsmål på veien fra idé til en meningsfull opplevelse for gjesten  
 
Audny C. Øiamo-Holsen er tv- og teaterregissør. Hun arbeider med tvproduksjoner som Skogheim flytter inn,    Himmelblå og Hvaler. I teatersammenheng setter hun opp på intimscener, mellomscener og hovedscener. Ellers er hun en ivrig løper, når hun ikke har skadeavbrekk.   
 
Pål Knutsson Medhus, kreativ leder i aktivitets- og opplevelsesselskapet Høve Støtt AS på Geilo. Pål er en god formidler og kommer med mange konkrete eksempler på hvordan iscenesettelse kan benyttes og hva som helt konkret kan gjøres i den enkelte bedrift. Han tok selv kurset som en av de aller første, og fikk så mange aha-opplevelser til egen virksomhet at han bl.a. kuttet ned antall aktiviteter fra 60 til 25 – og økte prisen på de han sto igjen med. Pål har god kjennskap til kundenes krav og er samtidig en de i Norge med mest og bredest erfaring fra opplevelsesutvikling i bedrifter. Han er også gründeren bak Icemusicfestivalen på Geilo.  
 
 
 
 
 
Kursplan her
 
 
 
Andre kurs i samme kursrekke: 
 
Fagansvarlig
 
Audny C. Øiamo-Holsen er tv- og teaterregissør. Hun arbeider med tvproduksjoner som Skogheim flytter inn, Himmelblå og Hvaler. Audny er utdannet ekspert hos LEO og har arbeidet med LEO-verktøyet siden våren 2009
 
Pål Knutsson Medhus, kreativ leder i aktivitets- og opplevelsesselskapet Høve Støtt AS på Geilo. Han er utdannet ekspert hos LEO, og ble kåret til LEOs ”Expert of the Year” både i 2008 og 2009. Han var også den føste som ble utdannet i Norge,  hos Pine og Gilmore.

Studiested
Oppstart
 30. november 2011

Søknadsfrist
Søknadsfrist  16. november.  Påmeldte etter det vil bli tatt opp hvis det er ledige plasser.

Søknad sendes til
Nord-Troms Studiesenter
e-post: post@ntss.no
eller tlf 970 39 938 / 77770597

Studiekode
Kurs arrangert av Innovasjon Norge

Pris
Egenandel kr 1000,-

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE