STYRK DIN POSISJON I MARKEDET

 
 
Ønsker du kunnskap om hvordan bygge en sterk merkevare og ta en tydelig posisjon i markedet? Innovasjon Norge tilbyr kurs i markedsorientering som vil gi din bedrift økt konkurransekraft.
 
En markedsorientert bedrift er mer opptatt av å produsere det de kan selge, enn å selge det de kan produsere. Det som skal selges må ta utgangspunkt i kundens behov. Intet behov – intet marked – intet salg.
 
En markedsorientert bedrift tar altså utgangspunkt i kundens behov, og søker å tilfredsstille disse bedre eller annerledes enn konkurrentene gjennom bevisst merkevarebygging!
 
MÅL MED KURSET
  • Økt kunnskap om hvordan markedsorientering, merkevarebygging og posisjonering kan styrke din bedrifts konkurransekraft.
  • Økt kunnskap om hvordan dine produkter eller tjenester kan gjøres attraktive for markedet og annerledes enn konkurrentene.
Det brukes enkle teoretiske modeller og verktøy som du får prøvd ut på egen bedrift. I tillegg til kompetanse får du et verdifullt nettverk gjennom å treffe andre bedrifter. Kurset gjør deg også godt forberedt til å jobbe videre med merkevarebygging, samt hvordan bruke design som et strategisk virkemiddel.
 
Fullstendig informasjon om kurset, les her
 
 
 
Andre kurs i samme kursrekke:  
 
 
 
Fagansvarlig
 
Storymaker Consulting v/ Per Bendik Dahl vil være kursleder.
 
Storymaker Consulting er bl.a opptatt av historie- fortelling i sitt merkevare- arbeid. De har også god erfaring med stedsbrand- ing.

Studiested
Oppstart
4. oktober 2011

Søknadsfrist
19.september 2011

Søknad sendes til
Nord-Troms Studisenter
e-post post@ntss.no  
eller tlf 97039938/77770587

Studiekode
Kurs arrangert av Innovasjon Norge

Pris
Egenandel kr 500,-

 
     

SAMARBEIDSPARTNERE